GateBeheer Lite

De meest toegankelijke software voor een bestuur van Verenigingen van Eigenaren Met GateBeheer Lite kunt u eenvoudig en gebruiksvriendelijk online uw VvE zelf beheren. Via een beveiligde login krijgt u toegang tot de applicatie. GateBeheer Lite is zo ingericht, dat veel van uw dagelijkse activiteiten zijn geautomatiseerd. U behoudt de complete controle over de VvE. GateBeheer is uiterst geschikt voor zelf bestuur. Elk bestuurslid heeft overal ten alle tijde toegang.

GateBeheer Lite is dezelfde applicatie als GateBeheer Pro met een paar kleine verschillen. Met GateBeheer Lite kunt u alleen uw eigen VvE beheren, en modules als HRM en Vastgoedbeheer zijn hierin niet beschikbaar.

Een gebruiksvriendelijke, eenvoudige en betaalbare totaaloplossing voor iedere VvE.



GateBeheer

VvE Algemeen Beheer

In één oogopslag alle belangrijke informatie over uw VvE. De gegevens van een object, zoals het breukdeel en stemrecht worden hierin vastgelegd.

Een of meerdere objecten kunnen aan een eigenaar gekoppeld worden. VvE objecten kunnen ook eenvoudig overgedragen worden aan een nieuwe eigenaar. De oude eigenaar wordt hierdoor automatisch gearchiveerd en zijn of haar toegangsrechten tot “Mijn VvE” ingetrokken.

VvE Financieel Beheer

Volledig geïntegreerd boekhouding voor uw VvE. Met een geïntegreerde oplossing voor de financiële administratie van VvE’s is een VvE Beheerder in staat sneller en efficiënter te werken. Bovendien heeft de beheerder/het bestuur altijd inzicht in de laatste stand van zaken. Ook het rapporteren en budgetteren is er een stuk gemakkelijker mee.

Onze gebruiksvriendelijke financiële module vermindert handmatig werk en garandeert accurate gegevens.

VvE Technisch Beheer

Voor elke VvE is goed onderhoud van groot belang. Van een goed onderhouden dak tot een veilige lift, alles moet goed geregeld zijn.

Direct vanaf uw “bureaublad” heeft u overzicht in de openstaande taken, reparatieverzoeken worden effectief aan leveranciers gekoppeld en planmatig onderhoud is goed georganiseerd.

U heeft als beheerder ten alle tijde het overzicht.

"Mijn VvE" Portal

“Mijn VvE” is de "ontmoetingsplaats" voor de leden van uw VvE. In deze gebruiksvriendelijke online omgeving kunnen leden bepaalde zaken eenvoudig zelf afhandelen: van het zelf antwoord vinden op hun vraag, status van hun eigen servicekostenbetalingen, contractgegevens inzien en zelf online gegevens wijzigen of zaken zoals reparatieverzoeken aanvragen.