MijnVvE Handleiding

U VvE beheerder maakt gebruik van Gate, de Cloud oplossing voor het beheren van VvE's. MijnVvE is het portaal voor de leden en een onderdeel van Gate. De beheerder heeft u uitgenodigd om gebruik te maken van MijnVvE. Via "MijnVvE" wordt informatie met u gedeelt. Hieronder wordt uitglegd wat u kan vinden en hoe het werkt.

Account activeren

Als lid van uw vve krijgt u toegang tot uw vve dossier in ons VvE Beheer systeem (Gate). MijnVVE wordt als communicatieplatform gebruikt voor alles wat binnen uw vve speelt en is 24/7 en overal beschikbaar! Het enige dat u nodig heeft is een PC, laptop of tablet met een internet verbinding. Op MijnVVE kunt u relevante informatie over uw vereniging terugvinden als ook de gegevens die de vve van u registreert. Om toegang te krijgen dient u eerst uw account te activeren. Hiervoor hebt u van uw vve beheerder een uitnodiging met een link naar de activatie pagina gekregen. U moet een veilig wachtwoord kiezen. Het wachtwoord moet aan de minimale eisen voldoen die op deze pagina vermeld staan.

Inloggen

In MijnVvE kunnen alleen leden van uw vve inloggen. Om te kunnen inloggen hebt u een uniek, geldig e-mailadres nodig. Middels de "uitnodiging" die u per e-mail hebt ontvangen kan het account geactiveerd worden. Na het kiezen van een wachtwoord kunt u inloggen. Zorg dat uw een goed wachtwoord kiest die niemand anders weet. Gate of uw beheerder kent uw wachtwoord niet. Als u deze vergeet, gebruik op de inlogpagina de functie "Wachtwoord vergeten" of vraag uw beheerder om een nieuwe uitnodiging te versturen.

Dashboard

Na inloggen komt u terecht op de "dashboard" pagina. Via de dashboard krijgt u snel toegang tot de volgende informatie en functionaliteiten:

 • Beheerder informatie
 • VvE informatie
 • Storingen
 • VvE Agenda
 • Onderhoud planning
 • Prikbord

Navigatie

Aan de linkerkant vindt u het navigatie menu. Via de menu kunt u naar andere pagina's binnen de portaal navigeren.

Administratie

Onder "Administratie" kunt u financiële administratie rapportages van u VvE vinden, denk hierbij aan het aandeelreservefonds en de jaarverslagen van uw VvE. Alleen bestuursleden en de kascommissie hebben toegang tot het volledige financiële administratie. U kunt hier ook uw eigen facturen en de status hiervan vinden.

Objecten

Onder "Objecten" zijn uw eigendomen te vinden zoals in de splitsingakten van uw VvE vermeld. Hierbij kunt u ook de verdeelsleutel per object, de verenigingsbijdrage en eventueel andere informatie met betrekking tot het object inzien.

VvE overeenkomsten

Op deze pagina vindt u alle overeenkomsten, verzekeringen, taxatierapport en eventuele leningen van uw VvE. U kunt deze documenten inzien en indien nodig afdrukken.

Documenten

Onder "Documenten" vindt u twee pagina's:

 • VvE Documenten
  Hieronder worden alle openbare documenten van uw VvE gepubliceerd. Alle leden van uw VvE hebben toegang tot deze documenten.
 • Mijn Documenten
  Hieronder worden alleen uw privé documenten opgeslagen. Alleen u en de VvE beheerder heeft toegang tot deze documenten.

ALV - Algemene Leden Vergadering

Hier vindt u een overzicht van ledenvergaderingen die hebben plaatsgevonden of ingepland zijn. Eens u klikt op de aankomende ledenvergadering dan komt u op een pagina terecht waar besluiten staan en bijlagen die geagendeerd zijn. Op deze pagina kunt u ook meer informatie vinden over de genoemde onderwerpen. Na de vergadering worden op deze pagina ook de notulen gepubliceerd. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de vergadering en u ziet bij ‘Deelnemen’ een groene balk met 'Aanmelden' staan dan kunt u hier online uw stem uitbrengen op de besluiten die zijn geagendeerd. U klikt op de groene balk waarna u op de besluiten rechts op uw scherm kunt stemmen. Zo bent u er zeker van dat uw stem niet verloren gaat.

VvE Agenda

In de VvE Agenda vindt u activiteiten die door de VvE zijn ingepland inclusief de ledenvergadering of bestuurvergadering.